Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

Tekno Extra nieuwsbrief week 40-2020

Tekno presenteert de nieuwe IVECO S-WAY!
Tekno presenteert de nieuwe IVECO S-WAY!

Tekno presenteert de nieuwe IVECO S-WAY!

Een geheel nieuwe toevoeging aan het assortiment: De IVECO S-WAY! Een compleet nieuw ontwikkeld model met de herkenbare stoere cabine, eigen chassis en alle kenmerkende chassis componenten.
 
IVECO ontstond in 1975 als een fusie van de vrachtwagendivisie van Fiat, de Italiaanse vrachtwagenfabrikant OM, het Franse Unic en het Duitse Magirus-Deutz AG onder leiding van de Fiat Group, waartoe 80% van het nieuwe bedrijf behoorde. Aanvankelijk bezat het Duitse bedrijf Klöckner-Humboldt-Deutz AG de resterende 20% van de aandelen in IVECO. Deze gingen echter ook in 1980 naar de Fiat-groep, die sindsdien de enige eigenaar is.
Als opvolger van de bekende Stralis werd in 2019 groots de IVECO S-WAY geïntroduceerd. De IVECO S-WAY kenmerkt zich als een truck met geavanceerde technologieën, efficiënt brandstof verbruik en een geheel nieuwe ruime cabine. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven aan boord te bieden en is van alle gemakken voorzien.
 
Al geruime tijd is er door Tekno op de achtergrond gewerkt aan dit project waarbij de product ontwikkeling van de grond af aan opnieuw is gestart. Het model kenmerkt zich door hoge detaillering die verkregen wordt door gebruik te maken van de modernste technologieën. In samenwerking met de ontwikkelaars en marketingafdeling van IVECO is er een mooi en gedetailleerd model gemaakt.
 
Vanaf vandaag is de Rüssel IVECO S-WAY 4x2 te reserveren op onze website en binnenkort worden er meerdere modellen aangekondigd waarbij er genoeg moois aan zit te komen!
Reserveer de Rüssel IVECO S-WAY 4x2 nu!
Facebook
www.tekno.nl
Twitter
Instagram
Email
Copyright © 2020 Tekno, All rights reserved.


Wil je wijzigingen aanbrengen?
wijzig mijn instellingen of afmelden op onze nieuwsbrief.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook