Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

IMC Models Nieuwsbrief week 41-2019

De eerste Nooteboom Truck 2.0
Nieuwsbrief
Bekijk deze mailing in uw browser

Nooteboom RedLine


De eerste Nooteboom Truck 2.0

Nieuwe Redline truck

Wij hebben een nieuwe Nooteboom Redline Mercedes-Benz Arocs SLT BigSpace 8x4 model, in schaal 1:50. Het is de allereerste Nooteboom diecast truck waarbij beide deuren open kunnen. Dit heeft geresulteerd in een realistisch, functioneel en een gedetailleerd model met unieke karakteristieken. Zoals  dat beide deuren open kunnen, de proportionele sturing en de variabele cabine posities.

Bestel hier € 95,-
Open deuren
Het biedt extra mogelijkheden bij het plaatsen van de schaalmodellen in diorama's. Bij deze eerste Redline serie ontvang je als bonus een chauffeurspoppetje in Nooteboom kleding die je kunt plaatsen achter het stuur.

Zwaarder dan ooit
In dit schaalmodel hebben we minder kunststof en meer metaal gebruikt dan voorheen. Hierdoor voelen de trucks niet alleen zwaarder en robuuster aan, maar is ook de duurzaamheid en stabiliteit verbeterd.
Compleet model
De nieuwe Mercedes-Benz trucks zijn standaard voorzien van vaste spiegels en antennes. Daarnaast staat de truck rechtop in de verpakking, waardoor het model makkelijker uit te pakken is. 

Mack & Speciaal transport dag

Wij staan 13 oktober op Truckstar Mack & Speciaal transportdag in Amsterdam, de toegang is gratis. Dit jaar vieren we groot feest want het is de 40e editie. IMC models en andere hoofdsponsors Liebherr, Truckstar, Nooteboom en Mammoet zullen krasloten uitdelen waarbij veel prijzen zijn te winnen. Tot zondag!

Meer informatie over de Mack & Speciaal transport dag vindt u via de knop hierbeneden.  

Mack & Special transport dag


Een miniatuur van de Demag AC 45 City dat je altijd bij je kan houden. Bekijk onze hoge kwaliteit chrome sleutelhanger. Nu beschikbaar in onze webshop. 
Bestel hier € 7,95
Copyright © 2019 IMC Branding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook