Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

IMC Models Nieuwsbrief week 36-2021

Onze nieuwste tramlading nu beschikbaar voor reservering
Bekijk deze mailing in je browser

Tramcompartement

nieuwe lading voor trailer en kraan

Reserveer nu €129.-

ART. NO: 33-0183 |  Retail €129.-* | Beschikbaar: Q4


Met trots presenteren wij de ontwikkeling en de eerste beelden van onze nieuwste lading: het tramcompartement. Zoals op de foto's te zien is, kan het compartement worden gebruikt als lading voor je 1:50 semidieplader of voor allerlei verschillende 1:50 kranen.**
 

** Het compartement wordt geleverd zonder spreader en lifting set, maar met zadels.

De lading in schaal 1:50 is voorzien van vele realistische details, zoals het interieur met stoelen, handreling en zelfs de check-in paaltjes. Naast het interieur heeft de tram ook een gedetailleerd exterieur, met blauwe afdekzeilen om het te beschermen tijdens transport, ventilatiesysteem en kabels op het dak en tramwielen onder het compartement.
Het model wordt geleverd in Q4 van dit jaar en kan vanaf vandaag gereserveerd worden.

Schoones

ART. NO: 32-0073 |  Retail €169.-*  | Beschikbaar: Q4

We hebben de eerste beelden van onze Mercedes-Benz Actros BigSpace 6x4 met Nooteboom MCOS 4-assige semidieplader met oprijplaten voor het Nederlandse transportbedrijf Schoones.
De truck en trailer in schaal 1:50 worden gemaakt van hoge kwaliteit die-cast metaal en zijn voorzien van vele realistische details, zoals openende deuren, een uniek gegraveerd metalen plaatje op de truck en gedetailleerde tamponprint op zowel de truck als de trailer. De trailer is voorzien van hydraulische oprijplaten en een reservewiel en afneembare borden op de nek.

Het model wordt geleverd in een custom Schoones verpakking in oktober. Er zijn er nog enkele beschikbaar dus reserveer nu snel jouw model hieronder!
Reserveer nu €169.-

Megalift 

ART. NO: 32-0130 |  Retail €59.-*  | Beschikbaar: Q4

Een andere voorproefje dat we deze week voor je hebben is van de Liebherr LTM 1250-5.1 voor het Luxemburgse transportbedrijf Megalift. Dankzij een brede variatie aan boomsystemen heeft de LTM 1250-5.1 oneindig veel flexibiliteit. Verder is de kraan ontwikkeld om de maximale liftcapaciteit uit het beschikbare gewicht van een 5-assige kraan te halen, wat het de meest krachtige 5-asser ter wereld maakt.
Ons die-cast schaalmodel wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage en is voorzien van realistische kenmerken, zoals functionele steunpoten, uitschuifbare boomsectie en transport- en liftconfiguratie.

De kraan wordt in oktober geleverd en kan nog steeds gereserveerd worden.
Reserveer nu €59.-
Facebook
Instagram
Website
Email
*  Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en zijn onderhevig aan verandering.

Copyright © 2021 IMC models, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook