Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

IMC Models Nieuwsbrief week 22-2021

De eerste Nooteboom MCOS semidieplader transportcombinaties 😍
Bekijk deze mailing in je browser

H.N Krane

Limited edition

Reserveer hier, €299.-

ART. NO: 32-0123 |  Retail € 299.-*  |  Beschikbaar: Q3


Met trots kondigen wij twee nieuwe modellen aan voor H.N. Krane! De populaire modellen zijn al een lange tijd niet meer geproduceerd voor dit Duitse transportbedrijf, maar we komen nu met nieuwe miniaturen.

Het eerste model dat we gaan produceren is de H.N. Krane Demag AC 250-5 mobiele kraan. Deze vijf-assige all-terrain kraan is met zijn maximum lengte van 14,40 meter in transportmodus zeer wendbaar, wat hem zeer geschikt maakt voor krappe werkplaatsen. De kraan heeft 500pk, wat ervoor zorgt dat de maximale snelheid 85km/u bedraagt en dat de kraan met dezelfde snelheid als regulier transport arriveert. In operationele stand kan de telescopische mast tot 70 meter worden uitgeschoven, maar met de jib bereikt de kraan een indrukwekkende 102 meter.

Ons all-terrain kraanmodel bevat het complete Demag AC 250-5 schaalmodel en een gedetailleerde handleiding. Het 1:50 schaalmodel is geproduceerd van hoge kwaliteit die-cast metaal en heeft onder andere afzonderlijke ballastplaten, een realistische transport- en hijsconfiguratie en een jib en komt met een uniek genummerd metalen certificaat. De kraan is bovendien in hoge kwaliteit gespoten in de officiële RAL kleuren, heeft een antikraslaag, hoge kwaliteit tamponprint in de officiële Pantonekleuren en fijn foto-etch materiaal, wat zorgt voor voor een gedetailleerd model.

De kraan is beschikbaar in het derde kwartaal van dit jaar, maar kan vanaf vandaag gereserveerd worden.

H.N. Krane 

ART. NO: 32-0124 |  Retail € 165.-*  |  Beschikbaar: Q3

Het tweede nieuwe model dat we maken voor H.N. Krane is de Mercedes-Benz Actros BigSpace 6x4 met Nooteboom MCOS 4-assige semidieplader. De trailer is onder andere voorzien van een verstelbare laadvloer die kan worden vastgezet in verschillende lengtes, een chassis met proportioneel gestuurde SAF-assen, hydraulische oprijplaten en een reservewiel en afneembare borden op de nek.

De truck heeft vele realistische kenmerken zoals openende deuren aan beide kanten, een kenmerkende lage Actros cabinepositie, hoge kwaliteit tampondruk, een limited edition gegraveerd metalen plaatje en een custom H.N. Krane verpakking.

Het model kan vanaf vandaag gereserveerd worden en wordt geleverd in het derde kwartaal van dit jaar.
Reserveer hier, €165.-

Schoones

ART. NO: 32-0073  |  Retail € 169.-*  |  Beschikbaar: Q3

Een andere supportcombinatie bestaande uit een Mercedes-Benz Actros en Nooteboom MCOS 4-assige semidieplader wordt geproduceerd voor Schoones. De truck en trailer in schaal 1:50 worden gemaakt van hoge kwaliteit die-cast metaal en zijn voorzien van vele realistische details, zoals openende deuren, een uniek gegraveerd metalen plaatje op de truck en gedetailleerde tamponprint op zowel de truck als de trailer. De trailer is voorzien van hydraulische oprijplaten en een reservewiel en afneembare borden op de nek.

Het model wordt geleverd in een custom Schoones verpakking in het derde kwartaal van dit jaar. Reserveer nu jouw model!

Reserveer hier, €169.-

Minguella

ART. NO: 32-0109  |  Retail € 79.-*  |  Beschikbaar: Q3

Met trots kondigen we de Liebherr LTM 1450-8.1 voor Minguella aan. Dit Spaanse bedrijf werd opgericht in 1948 en hield zich in eerste instantie bezig met het repareren van zware machines, waarna ze zich specialiseerden in het verhuren van kranen. De 450-tons kraan combineert met succes een hoge hijscapaciteit met een snelle insteltijd. Bovendien is het de enige kraan in de 8-assige klasse die op de openbare weg kan worden gereden zonder een van zijn kraanonderdelen te hoeven verwijderen.
Het model in schaal 1:87 is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten metaal en heeft een realistische transport- en hijsconfiguratie en losse ballast. De truck en trailer zijn gespoten in de officiële RAL kleuren en heeft een antikraaslaag, hoge kwaliteit tamponprint in de officiële Pantonekleuren en fijn foto-etch materiaal, wat zorgt voor een gedetailleerd model.

Het model wordt aan het begin van het derde kwartaal geleverd en is vanaf vandaag te reserveren.
Reserveer hier, €79.-
Facebook
Instagram
Website
Email
*  Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en zijn onderhevig aan veranderingen.


Copyright © 2021 IMC models, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook