Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

IMC Models Nieuwsbrief week 22-2020

Mega Brugdeel lading en de Actros 1 Black Edition
Bekijk deze mailing in uw browser

Mega brugdeel lading

Pre-order hier € 179,-

Brugdeel lading met hijsframes

ART. NO. 33-0147 | RETAIL € 179,-

Met trots kondigen wij een uniek nieuw zwaar transport- en hijslading aan; het Brugdeel. Met een lengte van meer dan 50 centimeter is dit indrukwekkende model een van de grootste ladingen die we tot nu toe hebben gemaakt. Het bruggedeelte zal worden vervaardigd met een combinatie van resin en etsplaten voor de fijnste details zoals de houten frames bovenop. Het model heeft aardig wat gewicht en de body krijgt een verweerde look die past bij het materiaal.

Images © J. Stouthandel Photography
De lading kan worden getransporteerd op trailers, zoals hieronder weergegeven op onze Sarens SPMT's. Hij is ook uitgerust met frames om hem te hijsen in grote kranen, zoals hierboven afgebeeld in onze Sarens Demag AC 700-9.
We verwachten dit enorme model dit jaar in het 4e kwartaal te leveren en vanaf vandaag is de Brugdeel lading te reserveren in onze shop.

Actros 1 Black Edition

ART. NO. 33-0126 | RETAIL € 109,-

De eerste afbeeldingen van onze Mercedes-Benz Actros 1 Black Edition zijn beschikbaar! Deze krachtige SLT GigaSpace heeft de officiële Petronas groene afwerking op de zwarte lak en het interieurdesign.

Onze zware 8x4 truck heeft open deuren, een gedetailleerd interieur, een voor- en achter koppeling en een aangepaste Actros 1 verpakking. Het model is beschikbaar in juli en staat vanaf vandaag in onze shop.
Pre-order hier € 109,-
Copyright © 2020 IMC Branding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook