Harm Fonteijn Model Lastbilar
Terug

IMC Models Nieuwsbrief week 04-2021

Eerste nieuwe Caterpillar releases van dit jaar bekend
Bekijk deze mailing in je browser

CAT 352 UHD

Demolition Excavator

Reserveer hier, €310.-

Product door Diecast Masters
ART. NO: 85663 |  Retail € 310.-*  |  Beschikbaar: Q2


Met trots kondigen wij een nieuwe lading Caterpillar modellen aan. Een van deze modellen is de CAT 352 UHD Ultra High Demolition Excavator in schaal 1:50. De graafmachine heeft een werkhoogte van 28 meter, waarmee hij de al aanzienlijke hoge werkgrens van de vorige Caterpillar machines verlegt.
Het model bevat verschillende realistische kenmerken, zoals metalen tracks en twee verwisselbare booms: de al gemonteerde UHD versie en de bijgeleverde retrofit sloopboom. De booms zijn voorzien van werkende tools: de CAT MP322 Concrete Cutter Jaw, de MP324 Demolition Jaw en een bucket voor de retrofit boom. Verder kan het onderstel van de graafmachine uitgetrokken worden, zodat je twee verschillende spoorbreedtes hebt, en hebben de compartimenten van het model openende deuren zodat je de gedetailleerde motor kunt zien. Het model wordt geleverd inclusief transport cradle. 

We verwachten het model te leveren in Q2, maar je kunt hem alvast reserveren. 

CAT 336 Hydraulic Excavator

Product door Diecast Masters
ART. NO: 85658 |  Retail €46.-*  |  Beschikbaar: Q1

Een ander Diecast Masters model dat binnenkort beschikbaar is in onze shop is de CAT 336 Hydraulic Excavator in schaal 1:87. Deze graafmachine legt de lat hoger voor efficiëntie en brandstofbesparing in deze klasse. Verder heeft de CAT 366 het hoogste niveau standaard fabriekstechnologie in de branche, een nieuwe cabine gericht op het comfort van de machinist en lagere brandstof- en onderhoudskosten.

Het model wordt in maart geleverd, maar kan vanaf vandaag gereserveerd worden. 
Reserveer hier, €46

CAT D11 Track Type Tractor

Product door Diecast Masters
ART. NO: 85659 |  Retail € 53,-*  |  Beschikbaar: Q1

De CAT D11 Track Type Tractor is de grootste Caterpillar bulldozer. De machine is een verbeterde versie van de D11; hij is voorzien van alle populaire kenmerken van de D11, maar is productiever en efficiënter. De Track Type Tractor heeft een hogere PK om de cyclustijd te verkorten, een nieuwe koppelverdeler om de efficiëntie te verhogen en een lastgevoelige hydrauliek om de machine meer vermogen te geven en tegelijkertijd de brandstofkosten te verlagen. Ook is de bulldozer veiliger door dynamische vloeistofbewaking en extra zichtbaarheid. Dankij al deze verbeteringen, en meer, is de machine veiliger, presteert hij beter en gaat hij nog langer mee. 

Het model in schaal 1:87 wordt in maart geleverd en kan vanaf vandaag alvast gereserveerd worden.

 
Reserveer hier, €53.-

Binnenkort beschikbaar

De komende weken komen er nog meer nieuwe Caterpillar modellen aan, dus hou je mailbox en onze social media kanalen in de gaten. Hieronder geven we je alvast een exclusieve sneak peek van een aantal nieuwe modellen:
Facebook
Instagram
Website
Email
* Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en zijn onderhevig aan veranderingen.


Copyright © 2021 IMC Branding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
BESTEL DIRECT
Via onderstaand bestelformulier kunt u direct betellen.

 


volg ons op Facebook